O podjetju

V 30 letih delovanja smo doma in po Evropi
uspešno izvedli več kot 360 zahtevnih projektov.

O PODJETJU

Izkušnje nam omogočajo
fleksibilnost in strokovni pristop.

Podjetje je leta 1994 ustanovilo 7 družbenikov in v 30 letih delovanja smo se dokazali  z izvedbo ALU del na najzahtevnejših projektih v Sloveniji, Avstriji in Nemčiji.

Pri projektiranju ALU fasadnih elementov uporabljamo sodobno računalniško programsko opremo, vsi aluminijasti izdelki so proizvedeni v lastni proizvodnji.

Jamstvo za kvalitetno izvedbo projektov so naše dolgoletne izkušnje na področju konstrukcije, izdelave in vgradnje ALU fasadnih elementov, tudi na objektih z zahtevnimi tehničnimi regulativami in v ekstremnih klimatskih razmerah.

Sistemi, ki jih uporabljamo za izdelavo fasadnih elementov, nudijo širok nabor tehnologij za rešitev zahtevnih arhitekturnih situacij in detajlov. Sistemi so lahko prilagodljivi različnim tehničnim in estetskim zahtevam, pa naj gre za obnovo starih, zaščitenih ali izgradnjo novih, modernih objektov različnih namembnosti.

V naših projektih so vgrajeni osnovni materiali dobaviteljev, ki so plod več-desetletnih preizkušanj na zahtevnem evropskem trgu in so kot izvedbeni sistemi certificirani na uglednih mednarodnih  strokovnih ustanovah.

ZAPOSLITEV

Razpisana prosta delovna mesta.

Podjetje ALU PROJEKT je že 30 let proizvajalec alu stavbnega pohištva na slovenskem tržišču. Naša glavna vodila so kakovost, razvoj in predanost tehniki.

Zaradi rasti podjetja in širjenja proizvodnih aktivnosti iščemo okrepitve in vabimo kandidate, da se prijavijo na razpisana delovna mesta.


Voznik - pomočnik v proizvodnji (m/ž)